kép helyett megjelenő szöveg

 

A kényelmi igények magas szintű kielégítésére tervezett 8 matrac-család közül választhatunk: Masterpiece, Premium, Gold, Silver, Bronze, Prima by Cardo, rugó nélküli matracok, Baby Cardo matrac

Masterpiece

A kényelem luxuskategóriája: Grand Pillow Top párnázat, mikrotáskás zsákrugókkal, Viscojel emlékező hab réteg, Outlast hőmérséklet-kiegyenlítő anyag. Ismerkedjen meg vele!

Premium

Azoknak, akik szeretik a természetes keménységet: a matrac Grand Pillow Top kényelmi párnázatában természetes kókusz- és latexréteg biztosítja ezt a komfortérzetet.

Gold

Az egyoldalas, 3 zónás zsákrugós matrac egyik fő ismérve a Cardo Egészség Center, mellyel a tökéletes gerinc-alátámasztás biztosított ebben az ágybetétben is.

Silver

A kényelmes és egészséges pihenéshez ebben a matracban a masszív Cardo Tech 1600 rugózat, a Cardo Egészség Center és a Pillow Top külső kényelmi réteg járul hozzá.

Bronze

Cardo Tech 1450 rugózat, Cardo Egészség Center, szellőzőnyílás-rendszer, mozgatófülek, Jaquard szövetbevonat. Sőt, a matrac most már Soft Point kényelmi réteggel is rendelkezik!

Prima by Cardo

Cardo Egészség Centerrel, Cardo Tech 1450 rugózat, masszív acélkerettel: stabil felépítés; Kétoldalas rendszer: az ágybetét forgatása javasolt; Pillow Top külső kényelmi réteg az optimális komfort biztosítása érdekében.

Cardo rugó nélküli matracok

Ismerkedjen meg a kézműves mesterek alkotta kényelemmel és luxussal: a viscojel emlékező hab réteg, és a 100% latex matracmag különösen kényelmes pihenést nyújt Önnek.

Baby Cardo

Csecsemőknek készített matrac Free Active Air-rendszerrel a tökéletes légzésért!