Pehely és toll: a magyar toll világszerte ismert és elismert. A Naturtex paplanok és párnák készítésekor különlegesen jól hőszigetelő tollat és pelyhet használnak fel, mely könnyű, ugyanakkor kellemes meleget biztosít: a legjobb minőségű, hazánkban előállított új pelyhet és tollat használják fel. A toll és pehely mosása, tisztítása egyedi termálvizes technológiával történik – környezetbarát, gazdaságos és költséghatékony módon. 

Gyapjú: a Naturtex gyapjú paplanok minden évszakban megfelelő választásnak bizonyulnak: télen a hidegtől, nyáron pedig a melegtől szigetelik el testünket. A természetes, bőrbarát, puha tapintású gyapjú termékek melegtartása kiváló, hőszigetelő, nedvességfelvevő és légáteresztő képessége rendkívüli. A gyapjú paplan lanolin tartalmának köszönhetően bőrnyugtató hatást fejt ki. 

Műszálas (mosható): műszál töltetű termékek A poliészter-szállal töltött termékek a legkorszerűbb technológiával készülnek. A természetes anyagokhoz hasonló komfortérzetet biztosítanak. Rugalmasságuk, formatartásuk és könnyű tisztíthatóságuk miatt közkedvelt termékek. Az ágyneműk töltete különösen lágy és terjedelmes.